Details

Active rollator by acces

Grote wielen

U kunt de rollator gewoon blijven gebruiken als de ondergrond verandert. Rollator Active heeft grote voorwielen met een diameter van 25 cm (10 inch). Hierdoor kunt u makkelijk over oneffen terrein, stoepen en drempels lopen.

De Active rollator rijdt net zo goed over grindpaden als over gladde tegelvloeren. De rollator is zowel binnen als buiten op nagenoeg alle terreinen te gebruiken en zorgt voor stabiliteit en veiligheid.

Active rollator remmen

Geavanceerde remmen

De remkabels van de Active rollator zijn weggewerkt in het frame om te voorkomen dat u ergens aan blijft haken als u de rollator gebruikt. De remkabels zijn onderhoudsvrij en u heeft de mogelijkheid om de remmen af te stellen. 

Active rollator rem

Stoeprandhulp

Wij raden u aan de  stoeprandhulp te gebruiken. Dit bespaart u energie met optillen van de rollator over obstakels zoals drempels en stoepranden. Als u met uw uw voet op de stoeprandhulp drukt en de rollator met de handvatten iets naar achteren trekt, dan gaan de voorwielen omhoog. Op deze manier gaat u makkelijker over obstakels heen.

Active verwijderbare draagtas

Verwijderbaar mandje

Het mandje is onder de zitting geplaatst, op deze manier zijn uw bezittingen veiliger. Deze handige, uitneembare mand heeft een inhoud van 14 liter/5kgs, voldoende ruimte voor uw handtas, krant, boodschappen etc..

Active rollator verstelbare hoogte

Eenvoudige hoogteverstelling

U kunt de handgrepen van de Active rollator op zeven niveaus, van 79 cm en 100 cm, instellen. De niveaus zijn gemarkeerd met nummers om ervoor te zorgen dat u aan beide zijden dezelfde instelling heeft. De handgrepen van de rollator kunnen eenvoudig naar boven of beneden worden versteld met behulp van de rood gemarkeerde hendels aan de onderkant van de handgreep.

Active rollator mandje

Verstelbare zithoogte

De zitting van de rollator is eenvoudig naar boven of beneden te verstellen voor een comfortabele en ergonomische zithouding. De zitting kan met de hendel aan de voorzijde in één van de vier standen worden gezet. Hiermee kunt u de hoogte van de zitting afstellen naar uw eigen wensen en lengte. 

Active rollator

Compact opvouwbaar

U kunt de Active Rollator eenvoudig met slechts één hendel inklappen. Met één handbeweging klapt de rollator in of uit. De rollator blijft in deze stand rechtop staan, zodat u hem makkelijk kunt parkeren wanneer hij niet in gebruik is.

 
 
 

 

Active verlichting goede zichtbaarheid

Optimale zichtbaarheid

Veiligheid is altijd een punt van zorg en dat nemen we heel serieus. De Active rollator heeft rode reflectoren ingebouwd in de handgrepen en reflecterende tape op het frame, zowel aan de voor- als aan de achterkant. Hierdoor bent u goed zichtbaar in het donker.